Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Forskrifter om rammeplaner for lektorutdanning for trinn 8-13, treårige faglærerutdanninger i praktiske og estetiske fag, yrkesfaglærerutdanning for trinn 8-13 og praktisk-pedagogisk utdanning for yrkesfag for trinn 8-13

Departementet fastsatte 18. mars 2013 fire nye forskrifter om rammeplaner for lærerutdanninger. Dette rundskrivet inneholder forskriftene og merknader til bestemmelsene i forskriftene. Et sentralt mål med de nye forskriftene er å sikre helhetlige, integrerte og forskningsbaserte lærerutdanninger av høy kvalitet. Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk for høyere utdanning er implementert i forskriftene.

Departementet fastsatte 18. mars 2013 fire nye forskrifter om rammeplaner for lærerutdanninger. Dette rundskrivet inneholder forskriftene og merknader til bestemmelsene i forskriftene.

Et sentralt mål med de nye forskriftene er å sikre helhetlige, integrerte og forskningsbaserte lærerutdanninger av høy kvalitet. Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk for høyere utdanning er implementert i forskriftene.

_______________________________________________________________________________


Last ned rundskriv F-06-13 ved å klikke på lenken nedenfor.

Rundskriv F-06-13 (PDF,  655 Kb)


Dette rundskrivet er bare publisert i PDF-format. For å kunne lese PDF-filer må du ha installert en PDF-leser på din maskin. Det finnes flere PDF-lesere som kan lastes ned gratis på Internett.