Søk

Nyheter, pressemeldinger, taler og artikler, personinformasjon med mer fra tidligere regjeringer og annet utdatert innhold finner du i Historisk arkiv.

Viser 1-10 av 1569 treff.

Sorter etter: Publisert Relevans

 • Japan - reiseinformasjon

  17.01.2022 Reiseinformasjon Utenriksdepartementet

  Utenlandske borgere uten oppholdstillatelse får ikke innreise til Japan. Tilreisende fra Norge må på karantenehotell. For mer informasjon om koronavirus og reiserestriksjoner, se under punktet Helse.

 • Støtteordninger for næringsliv og kultur

  16.01.2022 Artikkel regjeringen.no

  På denne siden finner du oppdatert informasjon om støtteordninger og økonomiske tiltak for næringsliv og kultur i forbindelse med koronasituasjonen.

 • Ny lønnsstøtteordning

  14.01.2022 Artikkel Finansdepartementet

  Regjeringen har foreslått å innføre en ny lønnsstøtteordning for desember og januar. Ordningen er rettet mot foretak som er hardt rammet av nasjonale smitteverntiltak. Formålet er å legge til rette for at arbeidstakere fortsatt kan være i arbeid

 • Det offentlige kartgrunnlaget (DOK)

  13.01.2022 Artikkel Kommunal- og distriktsdepartementet

  Den nasjonale listen med totalt 146 datasett er oppdatert per januar 2022. Det offentlige kartgrunnlaget (DOK) er offentlige geodata som inneholder både grunnkart og temadata som gir et nødvendig geografisk informasjonsgrunnlag for oppgaver etter

 • Digitaliseringsrundskrivet

  11.01.2022 Rundskriv Kommunal- og distriktsdepartementet

  Digitaliseringsrundskrivet er en sammenstilling av pålegg og anbefalinger om digitalisering i offentlig sektor. Rundskrivet gjelder for departementene, statens ordinære forvaltningsorganer, forvaltningsorganer med særskilte fullmakter og

 • Ansatte ved EU-delegasjonen

  10.01.2022 Artikkel Utenriksdepartementet

  Norges delegasjon til EU ledes av ambassadør Rolf Einar Fife. Her finner du kontaktinformasjon til alle medarbeidere ved EU-delegasjonen i Brussel og noen stikkord om hvilke fagområder den enkelte jobber med.

 • Tsjekkia - reiseinformasjon

  07.01.2022 Reiseinformasjon Utenriksdepartementet

  Tsjekkiske myndigheter informerer fortløpende om situasjonen på helsemyndighetenes nettside. For mer informasjon om koronavirus se punktet Helse.

 • India - reiseinformasjon

  07.01.2022 Reiseinformasjon Utenriksdepartementet

  I forbindelse med pandemien har indiske myndigheter innført begrensinger i innreise, bevegelser og aktiviteter. Reglene endres ofte og varierer fra stat til stat. Norske borgere henvises til å søke informasjon fra lokale myndigheter for detaljer om

 • Vietnam - reiseinformasjon

  07.01.2022 Reiseinformasjon Utenriksdepartementet

  Vietnamsiske myndigheter har midlertidig suspendert visautstedelser for alle utenlandske statsborgere. Beslutningen gjelder inntil videre. For mer informasjon om innreisebestemmelser og koronavirus, se punktene Innreise og Helse.

 • Diplomatiske forbindelser

  07.01.2022 Artikkel Utenriksdepartementet

  Her finner du nyttig informasjon om Norges diplomatiske forbindelser, blant annet en liste over alle utenlandske diplomater i Norge. I tillegg finner du regler for det norske flagg og riksvåpen her.