Frokostseminar 15.04.24: Hvordan skape inkluderende arbeidsplasser - også for transpersoner og personer med kjønnsinkongruens?

Mandag 15. april holdt partene i staten et frokostseminar om hvordan skape inkluderende arbeidsplasser – også for transpersoner og personer med kjønnsinkongruens. Rapporten “Jeg vil ikke ha oppmerksomhet, men jeg vil ikke være usynlig” ble presentert.

Nett-tv Hvordan skape inkluderende arbeidsplasser - også for transpersoner og personer med kjønnsinkongruens?

Se sendingen her

Se sendingen her

 
lgruppen for frokostseminaret er ledere, HR-medarbeidere, tillitsvalgte og verneombud i statlige virksomheter. 

Varighet: 1 time.

Om programmet

Hvilke ulike erfaringer har transpersoner og personer med kjønnsinkongruens fra arbeidslivet? Og hvordan skaper vi inkluderende arbeidsplasser? Rapporten “Jeg vil ikke ha oppmerksomhet, men jeg vil ikke være usynlig” presenteres. Rapporten inneholder en intervjustudie blant transpersoner og personer med kjønnsinkongruens og arbeidsgivere i statlig tariffområde. 

Seniorforsker Camilla Stub Lundberg (AFI/OsloMet) og førsteamanuensis Anniken Sørlie (SF/OsloMet) presenterer rapporten. 

Luca Dalen Espseth, organisasjonsrådgiver hos Pasientorganisasjonen for Kjønnsinkongruens gir sine synspunkter på rapporten.

Program:

08.15 Enkel frokost og mingling

09.00 Velkommen og introduksjon til dagens agenda
v/ Lars-Erik Becken, leder av statens partssammensatte IA-gruppe og utredningsleder i Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet

09.05

Presentasjon av rapporten: “Jeg vil ikke ha oppmerksomhet, men jeg vil ikke være usynlig”. En intervjustudie blant transpersoner og personer med kjønnsinkongruens og arbeidsgivere i statlig tariffområde
v/ seniorforsker Camilla Stub Lundberg (AFI/OsloMet) og seniorforsker Cathrine Egeland (AIF/OsloMet)
Se presentasjon (pdf)

09.40

Pasientorganisasjonen for Kjønnsinkongruens (PKI) kommer med sine synspunkter på rapporten ut fra deres erfaringer
v/ Luca Dalen Espseth, organisasjonsrådgiver hos Pasientorganisasjonen for Kjønnsinkongruens

10.00

Takk og farvel

Frokostseminaret var et samarbeid mellom Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet og hovedsammenslutningene i staten: LO Stat, Akademikerne, Unio og YS Stat.

 

Partene i staten sine logoer