Statlig arbeidsgiverpolitikk

Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet (DFD) har ansvaret for den sektorovergripende arbeidsgiverpolitikken i staten. Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) skal gi støtte og veiledning til statlige arbeidsgivere sentralt og lokalt.

Nett-tv

Se sendingen her

Lanseringsseminar 12.04.24: Rapport om attraktive arbeidsplasser i staten

Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet og hovedsammenslutningene i staten inviterer til et lanseringsseminar der rapporten til Oslo Economics: "Attraktive arbeidsplasser i staten" - rekruttere, utvikle og beholde - blir presentert.

Nett-tv

Se sendingen her

Frokostseminar 15.04.24: Hvordan skape inkluderende arbeidsplasser - også for transpersoner og personer med kjønnsinkongruens?

Mandag 15. april holder partene i staten et frokostseminar om hvordan skape inkluderende arbeidsplasser – også for transpersoner og personer med kjønnsinkongruens. Rapporten “Jeg vil ikke ha oppmerksomhet, men jeg vil ikke være usynlig” presenteres. Meld deg på her!

Nett-tv

Se sendingen her

Frokostseminar 16.04.24: Praksis og erfaring med seniorpolitikk i ti statlige virksomheter

Tirsdag 16. april holder partene i staten et frokostseminar der en rapport om praksis og erfaring med seniorpolitikk i ti statlige virksomheter blir presentert. Meld deg på her!

Kontakt

Arbeidsgiverpolitisk avdeling

Telefon: 22 24 48 01
Adresse: Postboks 8004 Dep., 0030 Oslo
Besøksadresse: Akersgt.59, Oslo