Vi tilbyr

Gode kolleger og faglige utfordringer er viktig for et et godt arbeidsmiljø. Men fysiske omgivelser og sosiale aktiviteter har også mye å si for trivsel og arbeidsglede.

Ansatte i Lovavdelingen

Som ansatt i Justis- og beredskapsdepartementet får du:

  • interessante og utfordrende oppgaver innen justisfaglige og justispolitiske spørsmål,
  • levere analyser og forslag til politiske beslutninger,
  • jobbe i nær kontakt med den politiske ledelsen, og oppleve å få dine saker omtalt i media,
  • en arbeidsplass som setter din faglige utvikling og læring i høysetet og som har et godt og variert tilbud av kurs og seminarer,
  • gode karrieremuligheter.
  • godt arbeidsmiljø med mange sosiale møteplasser,
  • fleksible arbeidstidsordninger,
  • sommertid (mai - september)
  • gode pensjonsordninger
  • egen bedriftshelsetjeneste.

Lokalisering

Departementets lokaler ligger ved bredden av Akerselva i Nydalen i Oslo. Det er kort vei til tog, buss, t-bane og hovedfartsåren Ringvei 3. På dagtid har t-banen over ti avganger til og fra sentrum hver time, en reise som tar 10-12 minutter.

Våre kontorer ligger i Gullhaug Torg 4A. Lokalene er moderne, trivelige og romslige. Vi disponerer i tillegg Gullhaug Torg 4C, populært kalt «Huset ved elven».

Se kart og reiseinformasjon 

Treningstilbud og aktivitetsdager

Ansatte i JD har en og en halv times treningsfri i uken. De som har passert 60 år har to timer.

Departementet har et eget bedriftsidrettslag, JusBil. Aktivitetene som administreres av JusBil er åpne for alle ansatte. For tiden tilbys basketball, fotball og bootcamp. I tillegg arrangerer JusBil årlig en høstdag med sykling og vandring i marka, en vinterdag med ski, aking og alpint, samt en intern fotballcup.

JusBil deltar også i de årlige arrangementene DepCup og Festningsstafetten, og har stadig en målsetting om å stille lag til Holmenkollstafetten!

Vi har i tillegg tilgang til en rekke andre tilbud i regjeringskvartalet, blant annet zumba, basketball, sirkeltrening og mensendieck. Der har vi også mulighet til å bruke gymsal, trimrom og apparatrom.

For de som ønsker å trene på vanlige treningssentre, er det inngått bedriftsavtaler med blant andre S.A.T.S og Elixia. Disse avtalene gir redusert medlemskapsavgift.

Kantine og kaffebar

Vår suverene kantine serverer to varmretter hver dag, i tillegg til egen salatbar og brød og pålegg.

Omtrent en gang i måneden er det temadag, med for eksempel meksikansk eller dansk mat. Mandager er kjøttfri dag - da er det kun fisk og vegetariske retter.

Kantina har også en egen kaffebar. Her får du servert espresso, caffè latte eller hva du måtte ønske fra en av huset baristaer - alt til en rimelig penge.

Kantina er det naturlige samlingssted for faglige og sosiale arrangementer i departementet. Her arrangerer vi blant annet kulturlunsj og julelunsj for de ansatte.