Lønnsoppgjøret 2016

Her finner du informasjon om lønnsoppgjøret for arbeidstakere i det statlige tariffområdet 2016.

Dokumenter

Nyheter

Lønnsoppgjøret i staten er i havn
26.05.2016
- Jeg er veldig fornøyd med at vi oppnådde enighet i det statlige lønnsoppgjøret. Oppgjøret er innenfor rammen av frontfaget, og vi er kommet viktige skritt videre med å fornye og forbedre offentlig sektor, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.

Ikke enighet med LO Stat, Unio og YS Stat
01.05.16: Staten kom ikke til enighet med LO Stat, Unio og YS Stat om ny hovedtariffavtale innen fristens utløp lørdag kveld. Lønnsoppgjøret går dermed til mekling med disse partene.

Staten og Akademikerne enige i lønnsforhandlingene i staten
30.04.16: Staten og Akademikerne stat er enige om ny hovedtariffavtale. - Staten er godt fornøyd med en avtale med Akademikerne som innebærer fornyelse av hovedtariffavtalen.

Lønnsoppgjøret i staten er i gang
12.04.2016: Staten møtte i dag hovedsammenslutningene for å starte årets lønnsoppgjør i staten, som er et hovedoppgjør. Fristen for oppgjøret er 30.april.

Oppstart for lønnsoppgjøret i staten
11.04.2016: Lønnsoppgjøret for ansatte i det statlige tariffområdet starter tirsdag 12. april klokken 13:00. Partene møtes i auditoriet i R5 i Akersgata 59. Presse må møte for registrering senest klokken 12:45.

Viktige dokumenter ved eventuell streik

Abonner på nyheter
Nyhetsvarsling via e-post: Du kan motta et varsel via e-post hver gang det publiseres nyeter/pressemeldinger om lønnsoppgjøret i staten. Velg temaet Statlig arbeidsgiverpolitikk