Norske nyhetsbrev fra Brussel

Mange av de norske aktørene i Brussel sender jevnlig ut nyhetsbrev til sine abonnenter. Vi gir deg oversikten over de norske nyhetsbrevene fra Brussel.

Nyhetsbrev fra Norges delegasjon til EU

Nyhetsbrev om Norges samarbeid med EU
Hver mandag sender vi ut et generelt nyhetsbrev om Norges samarbeid med EU. Det inneholder aktuell informasjon om Norges samarbeid med EU fra både departementene og Norges delegasjon til EU. Meld deg på her.

EU-nytt: Utdanning, forskning og innovasjon
Nyhetsbrev fra spesialutsendingene for utdanning og forskning. Meld deg på her.

Samferdselsnytt
Nyhetsbrev fra spesialutsendingen for samferdsel med oversikt over utvalgte saker og møter fra uken som var og uken som kommer. Les nyhetsbrevene her.

Energinytt
Nyhetsbrev med siste nytt fra spesialutsendingen for energi og energirådgiveren. Meld deg på her.

Økonominytt
Nyhetsbrev med siste nytt fra spesialutsendingene for finans. Tidligere utgaver av økonominytt finner du her på delegasjonens nettsider. Meld deg på her.

I tillegg sendes nyhetsbrevet Kommunal- og regionalnytt ut hvert kvartal. Dette legges ut på samme sted som delegasjonens rapporter

Andre nyhetsbrev

LO Brussel
Meld deg på LO Brussel sitt nyhetsbrev med aktuelle Europanyheter her.

NHO Brussel
NHOs kontor i Brussel sender ut nyhetsbrevet NHO Europanytt med en kort oppsummering av de viktigste nyheter fra et næringslivsperspektiv. Påmelding skjer her.

Europalov.no
Nettstedet Europalov følger EØS- og Schengen-rettsaktene fra forslagsstadiet i EU gjennom saksgangen i EU-institusjonene, EØS-organene og Norge, til de er gjennomført og trådt i kraft i norsk rett. Meld deg på ukentlige nyhetsbrev med de siste oppdateringene her

Stortingsbibliotekets EU/EØS-nytt
Stortingsbibliotekets nyhetsbrev til stortingsrepresentanter og ansatte i Stortinget. Nyhetsbrevet inneholder et utvalg EU- og EØS-nyheter som kan være relevante for arbeidet i Stortinget. Eksterne kan også abonnere på nyhetsbrevet. Abonner og les tidligere nyhetsbrev her.

Nord-Norges Europakontor
Det nordligste regionkontoret sender regelmessig ut ulike nyhetsbrev med fokus på saker av interesse for Nord-Norge. Meld deg på her.

Osloregionens Europakontor
Du kan abonnere på nyhetsbrevet som sendes ut av Osloregionens Europakontor, ved å registrere deg nederst på kontorets nettsider.

Stavangerregionens Europakontor
Nytt fra Stavangerregionens Europakontor kommer ut månedlig. Du kan lese nyhetsbrevet på nett eller få det på epost her.

Trøndelags Europakontor
Trøndelags Europakontor i Brussel sender ut nyhetsbrev med fokus på EU-stoff med relevans for Trøndelag. Påmelding på kontorets nettsider.

Vest-Norges Brusselkontor
Vest-Norges Brusselkontor har et nyhetsbrev som gir en god oversikt over aktuelle EU-saker og prosjektmuligheter, med spesielt fokus på saker som er viktige for Vest-Norge. Meld deg på her.

Den europeiske unions delegasjon til Norge
EUs delegasjon i Oslo sender ut nyhetsbrevet EU-nytt som man kan melde seg på her.

Norges kunnskapskontor i Brussel
Norges kunnskapskontor i Brussel (NorCore) sender ut nyhetsbrev. Meld deg på her.

TINGVOLL
TINGVOLL sender ut nyhetsbrev hver fredag. Meld deg på her.

Fornybar Norge
Fornybar Norge sender ut nyhetsbrev med fokus på energinyheter. Meld deg på her.