Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Nyttig for media

EU-delegasjonen skal være åpen og tilgjengelig, også overfor journalister. Vår offentlige journal er tilgjengelig på nett, og vi svarer gjerne på spørsmål fra media.

Foto: Simon Johannsson, EU-delegasjonen.

EU-delegasjonen har som mål å være åpen og tilgjengelig – også for journalister. Vår offentlige journal er tilgjengelig på nett, og både pressekontakter og fagråder svarer gjerne på spørsmål fra pressen.

Kommunikasjonsteamet på EU-delegasjonen består av tre faste medarbeidere som jobber utelukkende med informasjon ved EU-delegasjonen. I tillegg er delegasjonens studentpraktikanter knyttet til informasjonsteamet.

Hovedoppgavene er å ha kontakt med journalister, koordinere besøk og foredrag for ulike grupper, arrangere seminarer og briefer for ulike målgrupper samt oppdatere Europaportalen i nært samarbeid med departementene.

Pressekontakt ved EU-delegasjonen

Kommunikasjonsråd Wera Helstrøm
E-post: [email protected], telefon: +32 2238 7492, mobil: +32 494 535 820


Nyttig informasjon

EU-delegasjonens elektroniske postjournal

Kontaktinformasjon til fagrådene ved EU-delegasjonen. De svarer gjerne på spørsmål – også fra journalister.

I vår kalender finnes det en oversikt over møter på politisk nivå mellom Norge og EU. Denne Informasjonen sendes ut hver fredag via e-post, og interesserte journalister kan få tilsendt denne ved å melde seg på til [email protected]

Til toppen