Norges delegasjon til EU

Den norske EU-delegasjonen i Brussel er Norges største utenriksstasjon. Vår oppgave er å ivareta norske interesser overfor EUs institusjoner og medlemsland  i Brussel på alle områder som berører Norges samarbeid med EU.

Foto: Maria Erdal Askim

Ansatte ved delegasjonen

Norges delegasjon til EU ledes av ambassadør Oda Helen Sletnes. Her finner du kontaktinformasjon til alle medarbeidere ved EU-delegasjonen i Brussel og noen stikkord om hvilke fagområder den enkelte jobber med.

Besøk til EU-delegasjonen

EU-delegasjonen mottar hvert år flere tusen besøkende, fra statsråder til lokale myndigheter, næringsorganisasjoner og studenter. Det er mulig å låne møterom.

Statsminister Erna Solberg møtte pressen etter møtet med president Herman Van Rompuy i Brussel 3. desember 2013

Nyttig for media

EU-delegasjonen skal være åpen og tilgjengelig, også overfor journalister. Vår offentlige journal er tilgjengelig på nett, og vi svarer gjerne på spørsmål fra media.

Aktuelt nå

Norske aktører i Brussel

Her finner du en oversikt over norske aktører i Brussel som jobber med EU-systemet; norske organisasjoner, regionkontor, bedrifter og journalister i Brussel. Send oss en e-post dersom listen ikke er ajour.

Norges Hus i Brussel

Etter et storstilt rehabiliteringsprosjekt utmerker Norges Hus seg som en moderne og spennende bygning midt i EU-kvarteret i Brussel.

Kontakt

Norges delegasjon til EU

Telefon: +32 (0) 2 238 74 00
Adresse: Rue Archimède 17, 1000 Brussel, Belgia