Næringsministeren og finansministeren får innspill fra vekstbedrifter

Dette innholdet er mer enn 1 år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Næringsminister Iselin Nybø (V) og finansminister Jan Tore Sanner (H) inviterer en rekke aktører fra vekstnæringen til innspillsmøte om koronakrisen.

– Fremtidens arbeidsplasser blir skapt av mennesker som tør å ta en sjanse, og som satser på egne og andres evner og ideer. Vekstbedrifter spiller en sentral rolle for sysselsetting og verdiskaping i årene som kommer. Jeg ser frem til å høre deres innspill til hvordan vi kan innrette næringspolitikken fremover for å sikre utviklingen av gode og lønnsomme vekstbedrifter, sier næringsminister Iselin Nybø.

Næringsminister Iselin Nybø og finansminister Jan Tore Sanner vil innlede møtet som varer fra 12.00-13.30 mandag 04. mai. Deretter møter de pressen fra 13.30-14.00. Fokuset vil være hvordan næringspolitikken for vekstselskapene fremover skal utformes, med utgangspunkt i dagens økonomiske nedgang, og hva som er våre langsiktige utfordringer. Dette er en del av en serie videomøter hvor regjeringen får innspill fra ulike sektorer og næringer om hvordan Norge best mulig skal komme seg ut av koronakrisen.

Deltakere

Rita Karlsen, adm. direktør i Brødrene Karlsen

Bernt Nilsen, daglig leder i Datakortet 

Roger Blekkan, adm. direktør Inrigo 

Karl Johan Lier, konsernsjef i Autostore Vindafjord

Andreas Holzweiler, daglig leder i Holzweiler Gruppen 

Jan Christian Vestre, adm. direktør i Vestre AS 

Grethe Hjetland, daglig leder i Higshoft AS

Tine Rørvik, europeisk direktør for Innovation and Technology SCG Chemicals og styremedlem i Siva

Ingrid Teigland Akay, managing partner i Hadean Ventures Helse

Bjarne Lie, managing partner i Verdane Capital

Vi ber presse som ønsker å delta på videomøtet klokken 13:30 om å melde seg på til media@nfd.dep.no innen kl. 10:00 mandag 04. mai. Påmeldte journalister vil få tilsendt lenke til pressetreffet.