Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Nasjonal konferanse for trearkitektur

Onsdag 10. juni 2015 arrangeres den 3. nasjonale konferansen for trearkitektur i Oslo.

Den nasjonale konferansen for trearkitektur er en møteplass for alle som er opptatt av innovativ norsk trearkitektur. Konferansen, som er tverrfaglig, skal synliggjøre trendene innen den norske særegne trearkitekturen og inspirere ulike aktører i verdikjeden fra skogen til bygg til å bidra i videreutviklingen av grensesprengende norsk trearkitektur.  «Treprisen 2015» – en høyt aktet arkitekturpris for fremragende arkitektur – blir delt ut under konferansen.

Den nasjonale konferansen for trearkitektur retter seg mot aktører i hele verdikjeden som har grenseflate mot bruk av tre i arkitektonisk sammenheng. Konferansens målgruppe er arkitekter, rådgivere, utførende, byggherrer, eiendomsutviklere, ulike aktører i skognæringen og nasjonale og lokale myndigheter. Studenter og forskningsmiljøer er viktige målgrupper for konferansen. 

Hovedtema i år er store utbygginger og boligblokker med tre 

Konferansen arrangeres i et samarbeid mellom TreFokus, Norsk Treteknisk Institutt, Norske arkitekters landsforbund (NAL), Arkitektbedriftene i Norge og Norske Lauvtrebruk. Konferansen er støttet av Moelven, Superwood, Pretre og Magasinet Skog. 

Til toppen