Siste sjanse - søk om videreutdanning!

15. mars går søknadsfristen ut for lærere som vil søke om videreutdanning. – Jeg håper mange lærere vil benytte seg av de gode mulighetene for å få faglig påfyll enten det er i norsk, engelsk, matte, ledelse i skolen eller helt andre fag, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Nylig møtte kunnskapsministeren lærere fra Kristiansand som tar videreutdanning. En av dem var Else Christine Melby Knudsen, som tar videreutdanning i engelsk ved Universitetet i Agder (UiA).

– Jeg har tatt imot stipend og jobbet fullt ved siden av. Dette er et kjempefint tilbud og veldig spennende. Om jeg blir en bedre lærer? Ja, jeg vil påstå det, sier Melby Knudsen. 

På Høgskolen i Oslo og Akershus har de mange videreutdanningstilbud for lærere. Nylig var både kunnskapsministeren og statsministeren på besøk i en naturfagstime for lærere på 1-7 trinn. Her fikk de se videreutdanning i praksis. 

Vi satser på lærerne fordi de har en av de aller viktigste jobbene i Norge, sa statsminister Erna Solberg da hun møtte lærerne som tok videreutdanning i naturfag på Høgskolen i Oslo og Akershus.

Statsminister Erna Solbergs hilsen til deg som er lærer

 

 

Lærere om videreutdanning

 

 Else Christine Melby Knudsen

Bilde av lærer
Foto: KD

Tar videreutdanning i engelsk ved Universitetet i Agder (UiA), stipendordningen. – Jeg har tatt imot stipend og jobbet fullt ved siden av. Det er deilig at de legger undervisningen til fredagsettermiddager og helger. Dette er et kjempefint tilbud og veldig spennende. Om jeg blir en bedre lærer? Ja, jeg vil påstå det. Jeg tar i bruk det jeg lærer på samlingene, og det er veldig moro. Ikke minst treffer man andre lærere, og kan utveksle erfaringer.

 

Anne Merete Hestad Svenningsen

Bilde av lærer
Foto: KD

Tar videreutdanning i norsk/skolebibliotek ved Universitetet i Agder (UiA), stipendordningen. – Studiet er veldig matnyttig og rett inn i det jeg jobber med. Jeg har jo gått fra 0 kompetanse i skolebibliotek. Det er veldig få som har denne utdanningen.

 

Sjur Egset

Bilde av lærer
Foto: KD

Tar ledelse i skolen ved Universitetet i Agder (UiA), vikarordningen. – Det er en unik mulighet. Om jeg får direkte nytte av det jeg lærer i jobben? Ja, vi bruker det vi har lært mellom samlingene.

du er blant de over 5000 som kan få mulighet til å ta videreutdanning i år.

 

Til toppen