Historisk arkiv

Utdrag frå olje- og energiminister Ola Borten Moe sin kalender for veke 6

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgjevar: Olje- og energidepartementet

Statsministeren og statsrådane har normalt følgjande faste postar i sine vekeprogram: Regjeringskonferanse på statsministerens kontor måndag og torsdag kl 12.15, og Statsrådets møte på Slottet fredag kl 11.00. Det kan bli endringar i programmet.

Statsministeren og statsrådane har normalt følgjande faste postar i sine vekeprogram: Regjeringskonferanse på statsministerens kontor måndag og torsdag kl 12.15, og  Statsrådets møte på Slottet fredag kl 11.00. Det kan bli endringar i programmet.

Onsdag 8. til fredag 10. februar
Olje- og energiminister Ola Borten Moe deltek på Oslo Energy Forum på Holmenkollen Park Hotel. Tema for konferansen i år er The next 40 years – how do we shape our future.

Pressekontakt for besøket er kommunikasjonssjef Ole Berthelsen, tlf. 930 26 847.

Torsdag 9. Februar
Olje- og energiminister Ola Borten Moe deltek på frukostmøte i regi av Civita. Møtet finner sted på Café Christiania. Saman med statsråden på frukostmøtet er også Dag Harald Claes, Lars Thue og Oluf Ulseth. Tema for frukostmøtet er Energiloven 20 år: Trengs det mer marked eller styring i kraftsektoren.

Pressekontakt er kommunikasjonsrådgjevar Håkon Smith-Isaksen, tlf. 906 83 887.

Fredag 10. og laurdag 11. februar
Olje- og energiminister Ola Borten Moe deltek på fylkesårsmøte i Rogaland Senterparti (fredag), og Sør-Trøndelag Senterparti (laurdag).