Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

norge.no blir egen virksomhet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Arbeids- og administrasjonsdepartementet

Norge.no blir egen virksomhet Prøveprosjektet norge.no blir fra 1. januar 2005 egen virksomhet underlagt det nye Moderniserings-departementet. norge.no's Steinar Skagemo og statsråden

Pressemelding

Nr.: 42/2004
Dato: 25.08.04
Kontaktpersoner: Kommunikasjonsrådgiver Gunn Janne Myrseth
t. 952 82 119 og redaktør i norge.no, Ove Nyland, t. 57 65 50 00

norge.no blir egen virksomhet

Prøveprosjektet norge.no blir fra 1. januar 2005 egen virksomhet underlagt det nye Moderniseringsdepartementet. norge.no har eksistert siden januar 2000 med drift underlagt Fylkesmannen i Sogn og Fjordane.

- Prøvetiden er over for norge.no. Merkevaren og domenenavnet er allemannseie og fra nyttår av blir norge.no egen virksomhet med fortsatt base Leikanger og Sogn og Fjordane, sier moderniseringsminister Morten Andreas Meyer.

Arbeids- og administrasjonsdepartementet har evaluert prosjektet. Konklusjonene fra så vel arbeidsgruppe, fagavdeling og politisk ledelse er at norge.no er liv laga. Fra nyttår av blir prosjektet en egen enhet.

- Norge.no skal være inngangen for folk flest til offentlig informasjon og offentlige tjenester og basen for virksomheten blir fortsatt Leikanger. Vi har faktisk ikke vurdert andre alternativer, sier Meyer.

Per i dag jobber det 14 personer i norge.no. I tillegg til drift av nettstedet driver norge.no en publikumstjeneste som gir brukerne hjelp til å finne frem i det offentlige via telefon, e-post og nettprat.


Steinar Skagemo fra norge.no-redaksjonen og moderniseringsminister Morten A. Meyer ser på norge.no i Leikanger

Sogn Avis

Til toppen