Historisk arkiv

Presseinvitasjon:

Koronasituasjonen: Pressekonferanse med helse- og omsorgsminister Bent Høie 16. februar

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Invitasjon til pressekonferanse tirsdag 16. februar kl. 14.00 med helse- og omsorgsminister Bent Høie. Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vil også være til stede.

Nett-tv Koronasituasjonen: Pressekonferanse med helse- og omsorgsminister Bent Høie 16. februar

Se sendingen her

Se sendingen her

Pressekonferansen overføres direkte på regjeringen.no.

Sted: Marmorsalen, Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18. 

Oppmøtetid: Tirsdag 16. februar kl. 13.45. Ta med gyldig pressekort og ID.  

Presse som ikke har anledning til å møte, eller som ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende spørsmål til info@hod.dep.no. Skriv "PK korona" i emnefeltet. Spørsmålene må være sendt innen 14.15. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen. 

Pressekontakter:

For helse- og omsorgsministeren: Kommunikasjonsrådgiver Nina Husom, 913 95 608

Om sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og kan følges direkte på www.regjeringen.no. Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22 24 88 45 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no

Tiltak for å hindre spredning

Flere omfattende tiltak er innført for å hindre spredning av koronaviruset i befolkningen. Departementene har også innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Derfor ber vi redaksjonene begrense oppmøte av journalister og fotografer til et minimum. Dersom oppmøtet er større enn lokalets reduserte kapasitet, kan pressen bli henvist til å følge pressekonferansen digitalt.

Folkehelseinstituttets nettside har mer informasjon om smittevern