Historisk arkiv

Anniken Huitfeldt åpnet Senter for likestilling

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne- og likestillingsdepartementet

Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt åpnet torsdag 11. september Senter for likestilling ved Universitetet i Agder. Statsråden ønsket Senter for likestilling velkommen og lykke til med å gjøre Agder til en mer likestilt landsdel.

Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt åpnet det nye Senter for likestilling ved Universitetet i Agder. Statsråden ønsket Senter for likestilling velkommen og lykke til med å gjøre Agder til en mer likestilt landsdel.

Senter for likestilling skal samle og styrke forskning og kompetanse på kjønn og likestilling på Agder, styrke utdanning og formidling om kjønn og likestilling og være en drivkraft for økt likestilling i regionen. Med bakgrunn i Agders lave grad av likestilling skal Senter for likestilling ha et særskilt fokus på å bedre kjønnsbalansen på ulike regionale samfunnsarenaer.

Barne- og likestillingsdepartementet har delfinansiert etableringen av senteret.


Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt  åpnet det nye Senter for likestilling sammen med blant annet Per Kristian Egeberg (Viserektor for forskning, formidling og nyskaping ved Universitetet i Agder og styreleder, Senter for likestilling). Foto: Siri Wolland

Se artikkel fra Senter for likestilling