Webinar om årets finalister til Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling

Årets finalister og vinner forteller sin  historie om hvordan de har skapt et levende og attraktivt sted for alle sine innbyggere. Opptak og presentasjoner fra webinaret den 30. november er tilgjengelig på denne siden.

Nett-tv Årets finalister til Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling

Se sendingen her

Se sendingen her

Attraktiv by-prisen er blitt delt ut siden 2015. Steder som er blitt nominert i disse årene ligger over hele landet, og varierer i størrelse.

Kommunene har tatt ulike grep for å få sitt sted bærekraftig  for næringslivet, hyggelig for barn og unge, trygt og trivelig for eldre og et sted folk gjerne kommer tilbake til og ønsker å være i.

Årets finalister og vinner  forteller sin  historie.

Hør Harstad, Time og vinneren Sandnes kommune på Webinar 30. november kl. 09.00-10.00.

Program

0900: Kort introduksjon av seniorrådgiver Hilde Moe, Planavdelingen.

0905: Harstad kommune presenterer hva de har gjort og hvilke planer de har å få en attraktiv og bærekraftig by.  Ved Bjørn Akselsen, næringssjef og Øyvind Arvola, kommunikasjonssjef.

0925: Time kommune forteller om arbeidet med Bryne sentrum. Ved Yvonne van Bentum, rådgiver i stab Plan- og forvaltningsavdelingen.

0940: Årets vinner Sandnes kommune forteller fra sitt arbeid med attraktivitet  og det gode sted. Ved Bodil Sivertsen, kommunaldirektør.

0955: Hilde Moe, KDD avslutter webinaret.

Presentasjoner på pdf format