Gratulasjoner til gullvinnere i vinter-OL i Pyeongchang

Gratulasjoner fra statsminister Erna Solberg til gullvinnere i vinter-OL i Sør-Korea.

Mandag 19. februar

Statsministeren gratulerte mandag Håvard Lorentzen etter gullmedaljen i Pyeongchang.

Gratulerer Håvard Lorentzen med Gull på 500 og ny rekord. Du som hevdet at det var 15 gullkandidater, det var bare 1 .Takk for Bergens første vinterOLgull.
(instagram)

Statsministeren gratulerte Andreas Stjernen, Robert Johansson, Johann André Forfang og Daniel André Tande med gullet i lagkonkurransen i den store bakken i Pyeongchang.

Gratulerer så mye med historisk OL-gull! Jeg er enda mer månebedotten enn jeg var da jeg så dere på lørdag! Imponerende! Hilsen Erna Solberg

Søndag 18. februar

Statsministeren gratulerte søndag Øystein Bråthen med gullmedaljen i slopestyle.

Gratulere med gull til Øystein Bråthen. Fantastisk run!
(instagram)

Statsminister Erna Solberg overvar langrennstafetten i Alpensia, Pyeongchang og gratulerte det norske laget da hun møtte dem etterpå.

Gratulerer så mye til Didrik Tønseth, Martin Johnsrud Sundby, Simen Hegstad Krüger og Johannes Høsflot Klæbo. Stor stemning, neglebiting og til slutt takk for nytt gull!
(instagram)

Lørdag 17. februar

Statsministeren satt på tribunen under kvinnenes 4 x 5km stafett i langrenn, og gratulerte de norske gullvinnerne da hun møtte dem i mixed zone på stadion.

Statsministeren overvar overvar også kvinnenes skiskyting fellesstart og møtte bronsevinner Tirill Eckhoff etterpå. Solberg var på tribunen under herrenes hopp i stor bakke.

Begivenhetsrikdag i OL, litt stang ut i slopestyle,og curling, men fantastisk med gull i damenes langrennsstafett, bronse for Tiril Eckhoff skiskyting, og bronse Robert Johansson i hopp. Ny dag i morgen !!!
(instagram)

Torsdag 15. februar

Statsministeren gratulerte torsdag Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud med gull og sølv i utfor, Ragnhild Mowinckel med sølv i stor-slalom, og Ragnhild Haga og Marit Bjørgen med gull og bronse i 10 km langrenn:

Siden flyet skal taxe ut, vil jeg allerede gratulere Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud. Fantastisk!

For noen damer: Ragnhild Mowinckel, Marit Bjørgen og Ragnhild Haga! Gratulerer!

Tirsdag 13. februar
Statsminister Erna Solberg gratulerte tirsdag Johannes Høsflot Klæbo med gullmedaljen i langrennssprinten for menn, og Maiken Caspersen Falla med sølvmedalje i langrennssprinten for kvinner i vinter-OL i PyeongChang:

Gratulerer med gull, Johannes Høsflot Klæbo. Du er rå! Gratulerer også til Maiken Caspersen Falla med sølv. Hilsen Erna Solberg

Mandag 12. februar

Statsministeren gratulerte mandag Maren Lundby med gullmedaljen i hopp normalbakke for kvinner i PyeongChang:

Gratulerer Maren Lundby! Gull når det gjelder, herlig! Hilsen Erna Solberg

Søndag 11. februar
Statsminister Erna Solberg gratulerte søndag Simen Hegstad Krüger med gullmedaljen på herrenes 30 km skiathlon i vinter-OL i Sør-Korea:

Gratulerer med Norges første gullmedalje i vinter-OL i Pyeongchang, Simen Hegstad Krüger! En fantastisk prestasjon. Gratulerer også til Martin Johnsrud Sundby med sølv, og Hans Christer Holund med bronse. For en dag!
Hilsen Erna Solberg

Til toppen