Henter inspirasjon fra Norge

Islands fiskeri- og landbruksminister Thorgerdur Katrin Gunnarsdottir møtte i dag statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal. Den islandske delegasjonen er interessert i å lære om den norske meierisektoren og hvordan konkurransen i dette markedet har utviklet seg i Norge.

De fikk grundig informasjon om den norske markedsordningen for melk og ulike tiltak for å legge til rette for konkurranse i dette markedet. Den Islandske ministeren kom direkte fra Nordisk ministermøte i Ålesund. Gunnarsdottir hadde der fått smaken på Kraftkar fra Tingvollost, og fikk samme ost i gave fra statssekretær Blåfjelldal som ble tatt godt i mot.

Den islandske delegasjonen er interessert i å lære om den norske meierisektoren og hvordan konkurransen i dette markedet har utviklet seg i Norge. Fra venstre statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal og den islandske fiskeri- og landbruksministeren horgerdur Katrin Gunnarsdottir.
Den islandske delegasjonen er interessert i å lære om den norske meierisektoren og hvordan konkurransen i dette markedet har utviklet seg i Norge. Fra venstre statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal og den islandske fiskeri- og landbruksministeren horgerdur Katrin Gunnarsdottir. Foto: Landbruks- og matdepartementet.
Den islandske delegasjonen fikk grundig informasjon om den norske markedsordningen for melk og ulike tiltak for å legge til rette for konkurranse i dette markedet.
Den islandske delegasjonen fikk grundig informasjon om den norske markedsordningen for melk og ulike tiltak for å legge til rette for konkurranse i dette markedet. Foto: Landbruks- og matdepartementet.
Til toppen