Presseinformasjon

Brende til Agenda Nord-Norge i Alta

Utenriksminister Børge Brende deltar 7. november på konferansen Agenda Nord-Norge 2016 i Alta.

Agenda Nord-Norge er en møteplass hvor nordnorske beslutningstakere fra ulike sektorer møtes en gang i året for å diskutere verdiskapning i landsdelen. Brende holder innlegg ved åpningen av konferansen på Scandic Alta hotell. For mer informasjon om program, tidspunkter og lenke til direkteoverføring, se Agenda Nord-Norges hjemmeside.

Det legges opp til møte med pressen på Scandic Alta hotell ca. kl.13.20.

Utenriksministeren holder innledning og deltar i en samtale på arrangementet «Norsk utenriks- og sikkerhetspolitikk. Samarbeid i nord» kl. 14.00-15.30 på Brattholmen ved UiT i Alta. Møtet har som mål å hente innspill fra nord-norske miljøer til arbeidet med meldingen til Stortinget om veivalg i utenriks- og sikkerhetspolitikken. Åpent for alle. Se mer informasjon om arrangementet. #Veivalg

Utenriksministeren vil også være tilstede ved utdelingen av Agenda Nord-Norges ærespris under nordnorsk festforestilling i Nordlyskatedralen mandag kveld.

Statssekretær Marit Berger Røsland holder en orientering om regjeringens nordområdepolitikk i regi av Agenda Nord-Norge søndag 6. november i Alta.

Pressekontakt: Kommunikasjonsrådgiver Marte Lerberg Kopstad, marte.kopstad@mfa.no, mob: 995 22 026

Til toppen