Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Statsråden besøker The Gathering

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande har invitert et knippe av deltakerne på The Gathering til innspillsmøte. Statsråden ønsker å høre spillernes egne erfaringer og innspill til hvordan regjeringen kan løfte dataspillkulturen de neste årene.

Innspillsmøtet foregår i samarbeid med KANDU – Norsk kreativ dataungdom. Møtet avholdes på åpningsdagen onsdag 17. april 2019. 

Bilde av The Gathering
Foto: Vetle Halvorsen

I tillegg til å få innspill til dataspillstrategien vil statsråden få omvisning på Vikingskipet, delta i en sofasamtale med administrerende direktør for Virke og holde selve åpningstalen på shower onsdag kveld.

Andre ivrige dataspillentusiaster som ønsker å gi innspill til strategien kan benytte seg av egne kommentarbokser på gathering.org, kandu.no og n4f.no under The Gathering 17.-21. april 2019. Alternativt kan det sendes epost til [email protected] innen 6. mai 2019.

Alle skriftlige innspill er offentlige, jf. offentlighetsloven. Departementet journalfører de skriftlige innspillene og vil publisere dem her på regjeringen.no etterhvert.
Til toppen