Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Statsråd Vidar Helgesens program uke 32

Priv. til red.

EØS/EU-minister Vidar Helgesen skal på en tredagers reise langs kysten fra Bergen til Oslo for å besøke en rekke bedrifter og delta på EnergiRikeKonferansen 2014 i Haugesund.

Statsråden har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse torsdag kl. 12.30 og statsråd på Slottet fredag kl. 11.00.

Mandag 4. august
EØS/EU-minister Vidar Helgesen starter en tredagers reise langs kysten fra Bergen til Oslo med å besøke fruktgården «Lutro in Vitro» i Ullensvang. Deretter besøker han Tizir Titanitum and Iron i Tyssedal og Westcon i Ølen. Besøkene vil blant annet omhandle bruk av arbeidskraft fra EØS og prosjekter for reduksjon av CO2. 

Tirsdag 5. august
Helgesen holder åpningsinnlegget på EnergiRikeKonferansen i Haugesund, der hovedtema er ny politikk for energi og næring, og industriaktørene og kraftprodusentenes muligheter i lys av EUs energi og klimapolitikk. Helgesen besøker deretter Hydro på Karmøy.

Onsdag 6. august
Helgesen skal blant annet besøke bedriftene Norsafe, Sørkomp og Flumill i Arendal, som produserer marin- og offshoreprodukter.

Statsråd Helgesen besøker også Unge Høyres sommerleir. Sted: Arendal

Pressekontakt for alle dagene: politisk rådgiver Benedicte Staalesen, mobil 468 11 754.

Se også priv. til red. fra Utenriksdepartementet.

Til toppen