Historisk arkiv

Nyheter

Presseseminar med helse- og omsorgsministeren og utviklingsministeren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Tirsdag 22. september holder helse- og omsorgsminister Bent Høie og utviklingsminister Dag-Inge Ulstein et presseseminar om vaksinearbeid knyttet til utvikling av covid-19-vaksine. Det er mange spørsmål rundt vaksinearbeidet, og statsrådene inviterer derfor til et dialogmøte for å forklare utdypende om problemstillingene.

Nett-tv Presseseminar med helse- og omsorgsministeren og utviklingsministeren

Se sendingen her

Se sendingen her

I tillegg vil departementsråd Bjørn-Inge Larsen i Helse- og omsorgsdepartementet, administrerende direktør i Forskningsrådet John-Arne Røttingen (påtroppende global helseambassadør for Norge) og områdedirektør i Folkehelseinstituttet Geir Bukholm være til stede.

Presseseminaret overføres på regjeringen.no.   

Sted: Marmorsalen, Klima- og miljødepartementet, Kongens gate 18. 

Kl: Kl. 10.00 Ta med gyldig pressekort og ID.  

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til info@hod.dep.no med teksten "PK vaksine" i emnefeltet. Spørsmålene må være sendt senest mandag 21. september klokken 12.00. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller du må oppgi frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressemøtet.  

Tiltak for å hindre smittespredning

Flere omfattende tiltak er innført for å hindre spredning av koronaviruset i befolkningen. Departementene har også innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Derfor ber vi redaksjonene begrense oppmøte av journalister og fotografer til et minimum. Dersom oppmøtet er større enn lokalets reduserte kapasitet, kan pressen bli henvist til å følge pressekonferansen digitalt.

Folkehelseinstituttets nettside har mer informasjon om smittevern.

Kontakt: