Tre statsråder ble tatt vel i mot på Gran skole

Engasjerte elever ønsket tre statsråder, en statssekretær, byrådsleder og tre byrådsmedlemmer velkommen til Gran skole for å høre og se resultater av samarbeidsprosjekter i Groruddalssatsingen.

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner sammen med barn fra Gran skole i Groruddalen. (Foto: KMD)

Engasjerte elever ønsket tre statsråder, en statssekretær, byrådsleder og tre byrådsmedlemmer velkommen til Gran skole for å høre og se resultater av samarbeidsprosjekter i Groruddalssatsingen.
 
Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne og statssekretær Torkil Åmland i Arbeids- og sosialdepartementet var invitert til Furuset og Haugenstua av Oslo kommune.
 
Vertskap var byrådsleder Stian Berger Røsland, Bård Folke Fredriksen, byråd for byutvikling, Anniken Hauglie, byråd for kunnskap og utdanning og Øystein Eriksen Søreide, byråd for helse og sosiale tjenester.
 
Første stopp var Gran skole som er en av åtte skoler i Groruddalen som gjennom satsingen får hjelp til å styrke undervisningen og bedre elevenes læring. Deretter besøkte delegasjonen Verdensparken på Furuset, som er en av de fire store bydelsparkene i satsingen og det ble orientert om etablering av sysselsettingsprogram.
 
- Jeg er imponert over tiltakene som er satt i gang i Groruddalen. Vi har tett dialog med kommunen om hvordan vi nå jobber videre sammen om denne satsingen, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.

 Fra venstre: Bård Folke Fredriksen, byråd for byutvikling, Anniken Hauglie, byråd for kunnskap og utvikling, byrådsleder Stian Berger Røsland, Jan Tore Sanner, barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, Øystein Eriksen Søreide, byråd for helse- og sosiale tjenester og statssekretær Torkil Åmland, Arbeids- og sosialdepartementet.
Fra venstre: Bård Folke Fredriksen, byråd for byutvikling, Anniken Hauglie, byråd for kunnskap og utvikling, byrådsleder Stian Berger Røsland, Jan Tore Sanner, barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, Øystein Eriksen Søreide, byråd for helse- og sosiale tjenester og statssekretær Torkil Åmland, Arbeids- og sosialdepartementet. (Foto: Marianne Gjørv, KMD)


 

Til toppen