Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen til Modum og Lier onsdag 13. juni

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen skal være med på rullatormila, et mosjonsløp for eldre, i Åmot. Michaelsen skal også gå tur rundt Eiksetra hytte i Lier sammen med Den norske turistforeningen (DNT). I tillegg skal statsråden besøke det private omsorgstilbudet Villa Omsorg i Oslo.

Program:

Kl. 11.15 – 12.15: Eldre- og folkehelseministeren skal besøke Åmot og delta på "rullatormila". Det er et utradisjonelt mosjonsløp for eldre i regi av Modum menighet og kommunens sykehjem som samler over 100 deltakere. Barnehager og skoleklasser er heiagjeng, mens elever fra Rosthaug videregående skole er ledsagere. Eldre- og folkehelseministeren vil ta imot deltakerne ved målstreken og delta på markeringen i etterkant av løpet.    

Adresse: Kapellveien 1, 3340 Åmot  

Kl. 13.15-14.00: Statsråden skal gå tur sammen med Drammen DNT i området rundt Eiksetra Turisthytte. Turgruppen består av omtrent 25 personer som møtes hver onsdag og som går tur i et rolig tempo.

Adresse: Eiksetra turisthytte, Eiksetraveien, 3400 Lier

Kl. 15.00-16.00: Åse Michaelsen besøker Villa omsorg. Det er et privat hjem hvor eldre med pleie- og omsorgsbehov kan bo i kortere perioder eller på permanent basis. Eldre- og folkehelseministeren vil få en omvisning, og skal hilse på brukere og ansatte.

Adresse: Oberst Rodes vei 56a, 1152 Oslo

Pressen er velkommen til å delta. Statsråden er tilgjengelig for intervju. 

Til toppen