Frivillighetsprisen 2016 til Kai Henning Stensrud fra Idrettslaget Kolbukameratene

Mandag kveld ble Frivillighetsprisen 2016 delt ut av kulturminister Linda Hofstad Helleland, på FNs internasjonale dag for frivillighet.

Prisvinner Kai Henning Stensrud omkranset av leder for Frivillighet Norge Sturla Stålsett, direktør i Norsk Tipping Åsne Havnelid og kulturminister Linda Hofstad Helleland.
Prisvinner Kai Henning Stensrud omkranset av leder for Frivillighet Norge Sturla Stålsett, direktør i Norsk Tipping Åsne Havnelid og kulturminister Linda Hofstad Helleland. Foto: André Skjelin/Frivillighet Norge

”Vinneren av Frivillighetsprisen 2016 representerer grasrota i norsk frivillighet og har gjort en utrettelig innsats gjennom mange år. Vinneren har hjulpet og inspirert mange i sitt lokalsamfunn med sitt store og smittende engasjement. Det finnes knapt en oppgave vinneren ikke har tatt på seg. Den frivillige innsatsen i de aktivitetene vinneren legger til rette for, fører også til inkludering og fellesskap”, heter det blant annet i jurybegrunnelsen. 

Frivillighet Norge deler ut Frivillighetsprisen hvert år på vegne av Kulturdepartementet. Prisen blir utdelt for å gi frivilligheten et ansikt, for å markere og synliggjøre frivillige og frivillig innsats og for å fremme frivillig engasjement. 

Les mer om prisutdelingen og flere prisvinnere på nettsiden til Frivillighet Norge

Til toppen