Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Offisielt frå statsrådet 20. august 2004

Offisielt frå statsrådet

Statsråd vart halde på Oslo slott 20. august 2004. Følgjande vedtak vert gjort kjende:

1. Føreskrifter

Justis- og politidepartementet

Fastsettelse av forskrift om hunder.
( Pressemelding)

2. Utnemningar m.m.

Statsministerens kontor

Ordfører Sylvi Graham utnevnes til statssekretær for utenriksminister Jan Petersen.
(Pressemelding)

Utanriksdepartementet

Ambassadør Pål Moe utnevnes til ambassadør i Santiago med tiltredelse fra det tidspunkt Utenriksdepartementet bestemmer.

Underdirektør Erik Førner utnevnes til avdelingsdirektør i Utenriksdepartementet med tiltredelse fra det tidspunkt departementet bestemmer.

Ambassaderåd Anne-Britt Thoresen, NORAD, utnevnes til underdirektør i Utenriksdepartementet med tiltredelse fra det tidspunkt departementet bestemmer.

Rådgiver Beate Stirø utnevnes til underdirektør i Utenriksdepartementet med tiltredelse fra det tidspunkt departementet bestemmer.

Rådgiver Hilde Haraldstad utnevnes til underdirektør i Utenriksdepartementet med tiltredelse fra det tidspunkt departementet bestemmer.

Justis- og politidepartementet

Seniorrådgiver Knut Anders Moi utnevnes til avdelingsdirektør i Justis- og politidepartementet.

Førstestatsadvokat Jørn Holme åremålsbeskikkes som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste for 6 år med tiltredelse fra det tidspunkt Justis- og politidepartementet bestemmer.
( Pressemelding)

3. Andre saker

Utanriksdepartementet

Tiltredelse til avtale av 25. juni 1998 om etablering av globale tekniske standarder for kjøretøy med hjul, og for utstyr og deler som kan monteres og/eller benyttes på kjøretøy med hjul.

Dekning av reise- og oppholdsutgifter for statsråd Valgerd Svarstad Haugland med ektefelle i forbindelse med de olympiske sommerleker i Aten 23. - 29. august 2004.

Forsvarsdepartementet

Anskaffelsesregelverk for Forsvaret (ARF).
(Pressemelding)

Kultur- og kyrkjedepartementet

Statlig forsikring for utstillingen ”Mesterverk fra romerske museer” ved Nasjonalmuseet for kunst – Nasjonalgalleriet. Forsikringen gjelder i tidsrommet 1. september til 15. desember 2004.

Nærings- og handelsdepartementet

Statssekretær Tone Skogen, Nærings- og handelsdepartementet, oppnevnes som ny norsk viseguvernør i Rådet i Den europeiske bank for gjenoppbygging og utvikling (EBRD).

Olje- og energidepartementet

Statlig deltakelse i preinteressentskapsfasen knyttet til nytt transportrør for rikgass fra Statfjord.

Til toppen