Historisk arkiv

Bruk av tre: BB2012 Møre og Romsdal

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgjevar: Landbruks- og matdepartementet

Bruk av tre: Prosjektet BB2012 - Berekraftig bygg i Møre og Romsdal ønskjer å vise veg med klimavenlege førebilete og skape ein arena for læring og dokumentasjon. Auka bruk av tre og å bidra til auka innovasjon i treindustrien er nokre av målsettingane.

Bruk av tre: BB2012 logoBruk av tre: Prosjektet BB2012 - Berekraftig bygg i Møre og Romsdal ønskjer å vise veg med klimavenlege førebilete og skape ein arena for læring og dokumentasjon. Auka bruk av tre og å bidra til auka innovasjon i treindustrien er nokre av målsettingane.

Rindal kommune i samarbeid med BB2012, Innovasjon Norge og Fylkesmannen arrangerte den 30. april ein vellykka dialogkonferanse der 25 bedrifter innan bygg og energi var samla.

Dialogkonferansen er ein pilot der målet er å bidra til at utbyggar når sine målsettingar for type bygg, samtidig som ein stimulerar til innovasjon blant leverandørar.

Bruk av tre: Prosjektet BB2012 - Berekraftig bygg i Møre og Romsdal ønskjer å vise veg med klimavenlege førebilete og skape ein arena for læring og dokumentasjon.

Forsidebilde: Øystein Søbye, Samfoto