Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

En av løvestatuene foran Stortinget

Regjeringens videre arbeid med oppfølging av kraftsituasjonen

15.08.2022: Svar fra olje- og energiminister Terje Aasland på brev fra Stortingets presidentskap til Statsministerens kontor 8. august, der Presidentskapet ber om forelagt en tidsplan for nye tiltak knyttet til kraftsituasjonen.

De nordiske statsministrene står foran Munchmuseet i Oslo.

Norge vertskap for nordiske statsministermøter i Oslo

14.08.2022: Forsvarssamarbeid, havets helse og grønn omstilling står på dagsorden når alle de fem nordiske statsministrene møtes i Oslo mandag. Tysklands forbundskansler Olaf Scholz deltar også i deler av programmet.

Forsiden på NOUen om ytringsfrihet. En finger som peker mot en mobilskjerm.

Utredningen om ytringsfrihet

15.08.2022: I dag overleverte Ytringsfrihetskommisjonen sin utredning til kultur- og likestillingsministeren. – Et stort og viktig arbeid, som jeg håper vil skape debatt, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

Jente i vindu

Oppnemner ekspertgruppe for barn i fattige familiar

12.08.2022: Regjeringa har i dag oppnemnt ei ekspertgruppe som skal foreslå tiltak som gir barn som veks opp i fattigdom betre levekår og som førebyggjer at fattigdom går i arv.

Næringsminister Jan Christian Vestre

Vil gjøre det enklere å registrere enkeltpersonforetak

08.08.2022: Næringsministeren foreslår endringer i reglene for enkeltpersonforetak og Norskregistrert Utenlandsk Foretak (NUF). Forslagene vil blant annet gjøre det enklere å registrere enkeltpersonforetak og skal gjøre det enklere for kunder og leverandører å vite hva slags selskap det er.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge:

Regjeringen Støre