Norges deltakelse på årets høynivåuke i FNs generalforsamling

Åpningen av FNs 69. generalforsamling blir markert med én uke med høynivåmøter, fra mandag 22. til fredag 26. september. I løpet av denne uka vil statsledere, utenriksministere og andre politiske og faglige ledere og eksperter i New York samles til et hundretalls møter.

FN (flagg)

Mandag 22. september åpner FNs høynivåuke.

Den norske delegasjonen til FNs 69. generalforsamling ble oppnevnt i statsråd fredag 12. september. Statsminister Erna Solberg leder delegasjonen. Utenriksminister Børge Brende og klima- og miljøminister Tine Sundtoft vil også delta.

For mer informasjon om Norges deltakelse på årets høynivåuke i FNs generalforsamling anbefaler vi å følge med på regjeringen.no, der det fortløpende vil legges ut rykende ferske dagsrapporter fra og med mandag 22. september. I tillegg kan man følge med på den norske FN-delegasjonens hjemmesider eller følge oss på twitter (@NorwayUN, @Norway MFA og @Utenriksdept) og ta del i debatten på #FNdebatt.

Det vises for øvrig til Utenriksdepartementets hovedinstruks, som skisserer hovedprioriteringene for Norges arbeid i FNs 69. generalforsamling.

Dagsrapporter fra høynivåuka