Historisk arkiv

Kunnskap for framtida

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Kunnskapsdepartementet

17. mars 2011 arrangerer Kunnskapsdepartementet konferansen ”Kunnskap for framtida”, på Grand Hotell i Oslo, kl. 09.00. Konferansen er den første av to store signalkonferanser i Vitenskapsåret 2011. På konferansen vil departementet lansere ”Forskningsbarometeret” for første gang.

17. mars 2011 arrangerer Kunnskapsdepartementet konferansen ”Kunnskap for framtida”, på Grand Hotell i Oslo. Konferansen er den første av to store signalkonferanser i Vitenskapsåret 2011. På konferansen vil departementet lansere ”Forskningsbarometeret” for første gang.

Konferansen vil se nærmere på kunnskapstriangelet og samspillet mellom forskning, utdanning og innovasjon. Er norske universiteter gode nok? Har vi den kompetanse vi trenger for å skape framtidas kunnskapssamfunn? Vil dagens forskningssatsinger gi oss noe å leve av i 2030?

 

I tillegg til forsknings- og høyere utdanningsminister Tora Aasland, vil Director General Robert-Jan Smits fra EU-kommisjonens direktorat for forskning og innovasjon, delta som hovedinnleder med innlegget “Realising the Europe 2020 Strategy by Investing in Research and Innovation”.

 

Programmet for konferansen finner du her (pdf). 

 
 
 
 
 
 
 

Del