Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Ledige stillinger i Samferdselsdepartementet

Vil du søke jobb i Samferdseldepartementet? Du kan registrere CV, skrive søknad og legge ved attester og vitnemål i elektronisk form - alt via vår elektroniske jobbportal.

Vi trenger dyktige ledere og medarbeidere, og lover spennende arbeidsoppgaver og et hyggelig arbeidsmiljø preget av tverrfaglighet og høy kompetanse.

I Samferdselsdepartementet jobber vi med politikkutforming, styring av etater og virksomheter og forvaltning innen transport av personer og gods, kystforvalting, havnepolitikk og posttjenester.

Når vi har ledige stillinger, finner du dem listet opp under. Du søker via Jobbnorge om ikke annet er opplyst, der du kan registrere CVen din, skrive søknad, legge ved attester og vitnemål og sende alt inn elektronisk. 

 

Førstekonsulent/rådgiver (jernbane)

Jernbanen er et høyt prioritert område i regjeringens samferdselspolitikk. De siste ti årene har bevilgningen til jernbaneformål økt fra 10,2 mrd. kroner i 2010 til 26,8 mrd. kroner i regjeringens forslag til statsbudsjett for 2020. I 2018 ble det registrert 77,7 mill. togreiser, 14,7 millioner flere enn i 2012. Jernbanen spiller en stadig viktigere rolle for transport av personer og varer, og utviklingen av hvor folk kan bo og jobbe i Norge. Samtidig har jernbanereformen medført en omfattende ...

Søknadsfrist: 30. januar 2020

Til toppen