Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Ledige stillinger i Samferdselsdepartementet

Vil du søke jobb i Samferdseldepartementet? Du kan registrere CV, skrive søknad og legge ved attester og vitnemål i elektronisk form - alt via vår elektroniske jobbportal.

Vi trenger dyktige ledere og medarbeidere, og lover spennende arbeidsoppgaver og et hyggelig arbeidsmiljø preget av tverrfaglighet og høy kompetanse.

I Samferdselsdepartementet jobber vi med politikkutforming, styring av etater og virksomheter og forvaltning innen transport av personer og gods, kystforvalting, havnepolitikk og posttjenester.

Når vi har ledige stillinger, finner du dem listet opp under. Du søker via Jobbnorge om ikke annet er opplyst, der du kan registrere CVen din, skrive søknad, legge ved attester og vitnemål og sende alt inn elektronisk. 

 

Rådgiver/seniorrådgiver

Seksjon for styring og kjøp har etatsstyringsansvaret for Luftfartstilsynet og Statens havarikommisjon for transport. I tillegg har seksjonen ansvar for kjøp av ulønnsomme fly- og posttjenester samt kjøp av kystrutetjenester. Seksjonen er en av to seksjoner i Avdeling for luftfart, post og kjøp. Avdelingen har også ansvar for koordinering av departementets EØS-arbeid og annet internasjonalt arbeid. ...

Søknadsfrist: 10. juli 2020

Rådgiver/seniorrådgiver

Seksjon for regulatoriske og internasjonale saker ivaretar Samferdselsdepartementets sektoransvar for luftfart og post, og har et overordnet ansvar for lov- og forskriftsarbeid innenfor luftfarts- og postområdene. Seksjonen er en av to seksjoner i Avdeling for luftfart, post og kjøp. Avdelingen har også ansvar for koordinering av departementets EØS-arbeid og annet internasjonalt arbeid. ...

Søknadsfrist: 10. juli 2020

Til toppen