Pressekontakter i Finansdepartementet

Her finner du kontaktinformasjon og annen informasjon for pressen.

Alle pressehenvendelser til politisk ledelse går via presse- og kommunikasjonsenheten.

  • E-post: presse@fin.dep.no
  • Pressetelefon: (+47) 22 24 44 11 (bemannet kl. 08.00-16.00 på hverdager)

FINs behandling av journalisters personopplysninger

E-postvarslinger:

Nyhetsvarsel
Du kan holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor et tema eller motta alle nyheter fra departementet ved å abonnere på vårt nyhetsvarsel. Du kan velge mellom å motta nyhetsvarsel daglig eller ukentlig. Husk å bekrefte påmeldingen innen 10 dager etter å ha mottatt bekreftelse på abonnementet på e-post.

Pressevarsel/Pressemeldinger
Du kan også melde deg på en liste for å få e-post om utvalgte nyhetssaker/pressemeldinger som vi sender ut kort tid etter at vi har publisert innholdet. Dette er primært beregnet på media, men vi tilbyr tjenesten til alle som er interesserte. Dersom du ønsker dette kan du registrere deg her:

Hva beskriver deg best:

Ved registrere deg gir du samtykke til at Finansdepartementet lagrer din e-postadresse. Hvis du ønsker å trekke ditt samtykke, vil informasjon om din e-postadresse slettes. For å trekke ditt samtykke kan du kontakte Kommunikasjonsenheten.

Sosiale medier

Du kan følge departementet på X, Flickr og LinkedIn.

Innsynsforespørsler

Innsynsforespørsler til departementet rettes via e-post til postmottak@fin.dep.no eller eInnsyn.

E-post til Finansdepartementet

Finansdepartementet er forpliktet til å behandle alle dokumenter, inkludert e-post, i samsvar med bestemmelsene i offentleglova (lov av 19. mai 2006 nr. 16). Det betyr blant annet at departementets journal og alle departementets saksdokumenter, inkludert all korrespondanse til og fra departementet, som hovedregel er offentlige. Den som ønsker det, kan be om innsyn i departementets saksdokumenter etter offentleglova. Vil du ha et skriftlig svar, må du oppgi navn og ordinær postadresse. 

Pressekontakter: