Jobbmuligheter i Lovavdelingen

Vi søker dyktige, selvstendige og samarbeidsvillige jurister som ønsker å jobbe med faglig utfordrende spørsmål.

Tone Ofstad
Foto: Olav Heggø, Fotovisjon

I Lovavdelingen arbeider vi med sentrale og prinsipielle spørsmål innenfor norsk og internasjonal rett.

Som ansatt får du et unikt innblikk i politiske beslutningsprosesser. Du får jobbe med utfordrende juridiske oppgaver i et hyggelig og ungt miljø med dyktige kolleger.

Vi ansetter både nyutdannede og kandidater med erfaring.

Alle våre stillinger lyses ut på ledige stillinger i JD.

Praktikantordning for jusstudenter

Vil du være praktikant i Lovavdelingen? Vi tilbyr praktikantopphold fra fire til seks uker hele året.

Flere av våre ansatte er tidligere praktikanter. For deg som student er ordningen en fin anledning til å utvikle faglige ferdigheter og til å bli kjent med avdelingen. Tidligere praktikanter har uttrykt at oppholdet som praktikant var utbytterikt.

Som praktikant får du oppfølgning av en fadder. Du får oppdrag fra flere hold og kan arbeide innenfor et bredt utvalg av rettsområder. Som praktikant kan du regne med å få delta i lovutredningsarbeid, juridisk rådgivning til regjeringen og departementene og utarbeidelse av tolkningsuttalelser. Det er også mulighet for å delta i møter hvor avdelingen er representert. Du får selvsagt også delta på avdelingens sosiale arrangementer.

Høres et praktikantopphold i Lovavdelingen interessant ut, kan du sende søknad på Jobbnorge.no. Vi vurderer innkomne søknader med jevne mellomrom, og du kan derfor søke når som helst i løpet av året. Søkere bør ha avlagt eksamen på tredje studieår av masterstudiet i rettsvitenskap med svært gode resultater.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Kontaktpersoner:

Samtlige nås på 22 24 53 63.