Historisk arkiv

Ledig stilling som ekspedisjonssjef

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet

i Forbruker, rettighets- og likestillingsavdelingen

Ekspedisjonssjefen skal lede Forbruker, rettighets- og likestillingsavdelingens arbeid og bidra til at ulike tradisjoner og arbeidsmåter integreres og utvikles videre. Du skal også bidra til helhetlig og strategisk arbeid på tvers i departementet. Vi søker en resultat- og utviklingsorientert leder med god gjennomføringskraft og evne til å motivere mot felles mål.

Departementet har nylig gjennomført en omorganisering for blant annet å styrke kapasitet, kvalitet og tverrfaglig samarbeid i departementet og skape et kjernemiljø for analyse og forskning.

Den nye Forbruker, rettighets- og likestillingsavdelingen har blant annet ansvaret for å samordne og videreutvikle regjeringens forbrukerpolitikk, likestillings- og ikke-diskrimineringspolitikk og departementets arbeid med menneskerettigheter. Koordinering av internasjonalt arbeid, forskning og analyse ligger også til avdelingens ansvar. Avdelingen har i underkant av 40 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. 

Ekspedisjonssjefen skal lede avdelingens arbeid og bidra til at ulike tradisjoner og arbeidsmåter integreres og utvikles videre. Du skal også bidra til helhetlig og strategisk arbeid på tvers i departementet. Vi søker en resultat- og utviklingsorientert leder med god gjennomføringskraft og evne til å motivere mot felles mål. 

Aktuelle kandidater bør ha høyere utdanning og relevant ledererfaring. God innsikt i offentlig forvaltning, politiske prosesser, lovarbeid, forskning, og internasjonalt samarbeid er ønskelig. Det er en fordel med erfaring fra omstillings- og endringsprosesser. Stillingen krever gode kommunikasjonsevner og evne til samhandling. 

Interessenter kan før søknadsfristen ta fortrolig og uforpliktende kontakt med ISCO Group ved Geir Fottland på tlf. 22 06 87 00 eller fottland@iscogroup.no.
Departementsråd Eli Telhaug kan også kontaktes på tlf. 22 24 24 08. 

Vennligst registrer din søknad snarest og senest innen 12. juni 2014 på www.iscogroup.no.

 

Om departementet:

Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet (BLD) har ansvar for familie- og samliv, barn og unges oppvekst- og levekår, likestilling, antidiskriminering, integrering av innvandrere og forbrukerpolitikk.

Departementet er ansvarlig for overordnet styring, kontroll og tilsyn med en rekke underliggende virksomheter. Blant disse er Forbrukerrådet, Forbrukerombudet, SIFO, Barneombudet, Fylkesnemndene for barnevern og sosiale saker, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, Likestillings- og diskrimineringsombudet og Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Departementet har ca. 200 ansatte. For mer informasjon, se www.regjeringen.no/bld.