Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Invitasjon til seminar om Strategisk Eksportkontroll 2014

Utenriksdepartementet inviterer herved eksportører, organisasjoner og andre samarbeidspartnere til et seminar om den strategiske eksportkontrollen.

Utenriksdepartementet inviterer herved eksportører, organisasjoner og andre samarbeidspartnere til et seminar om den strategiske eksportkontrollen.

 

Seminaret finner sted
Tid:     Torsdag 3. april kl. 09:00 – 14:30
Sted:   Oslo Militære Samfund,
Myntgaten 3, 0151 Oslo.  

Seminaret vil bli åpnet av statssekretær Bård Glad Pedersen, og vil i sin helhet fokusere på presentasjon av norsk eksportkontroll, varelister, lisensiering, samt om praktiske utfordringer innenfor eksportkontrollarbeidet. Det vil bli holdt en egen presentasjon om bruken av nye eksportlisenser for EØS-området. Videre vil det bli gjort en presentasjon av det nye systemet for elektronisk lisensiering som vil bli innført for alle søknader fra høsten 2014. Seminaret retter seg særlig mot beslutningstakere og eksportkontrollører i aktuelle eksportbedrifter. Forøvrig oppfordres deltagerne til å stille spørsmål, eller belyse konkrete og særlige problemstillinger som kan være av felles interesse.  Det er også mulighet for bedrifter å tegne seg til individuelle konsultasjoner.

Program:

08:30   Registrering & kaffe
09:00   Innledning ved statssekretær Bård Glad Pedersen
09:20   Eksportkontroll i praksis og fremtidige utfordringer
10:00   Pause
10:15   Bruken av nye lisenser for EØS-området
11:00   Pause
11:15   Presentasjon av verktøy for elektronisk lisensiering
12:15   Lett servering
13:30   Mulighet for individuelle konsultasjoner a 15 minutter.

 

Påmelding og ønsker om individuelle konsultasjoner skal skje skriftlig til: [email protected]. For individuelle konsultasjoner, vennligst presiser tema ved påmelding.

Seminaret er gratis.

Spørsmål kan rettes skriftlig til [email protected] eller til tlf. 23 95 06 50.

Frist for påmelding:
fredag 28. mars 2014

 

 

Til toppen