Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Helse- og omsorgsminister Bent Høie besøker Østfold

Mandag 03.02 besøker statsråden Sykehuset i Østfold HF i Fredrikstad og det nye sykehuset som er under oppføring på Kalnes i Sarpsborg. Han besøker også prosjektet 18-25 og Fellesskapet aktivitetssenter, og Helsehuset i Askim.

Mandag 03.02 besøker statsråden Sykehuset i Østfold HF i Fredrikstad og det nye sykehuset som er under oppføring på Kalnes i Sarpsborg. Han besøker også prosjektet 18-25 og Fellesskapet aktivitetssenter, og Helsehuset i Askim.

 

Program:

Fredrikstad

Sykehuset i Østfold, Fredrikstad

09.30-10.40:       Møte med ledelsen ved Sykehuset i Østfold.

Møtet er lukket for pressen

10.40-11.00:       Demonstrasjon av ambulanse – sykehus på hjul. Statsråden vil få demonstrert hvordan ambulansen med sitt utstyr og helsepersonellets kompetanse fungerer som et lite sykehus på hjul.

Pressen er velkommen til å delta og statsråden er tilgjengelig for kommentarer. Oppmøte utenfor akuttmottaket ved sykehuset.

 

11.10-11.40:       Møte med de tillitsvalgte ved Sykehuset i Østfold. Welhavensgate 2, undervisningssalen i kjelleretasjen.

Møtet er lukket for pressen, men statsråden er tilgjengelig for kommentarer etter møtet.

 

Sarpsborg

Nytt sykehus i Østfold, Kalnes, Sarpsborg. Adresse Kalnesveien 320 (byggeplassen)

12.15-12.50:       Statsråden og følget vil bli orientert om status og fremdrift i byggeprosjektet og sykehusets forberedelser til nytt sykehus. Sykehuset tenker forløp og pasienten i sentrum i sin organisering av fremtidens sykehus.

12.50-13.30:       Omvisning på det nye sykehuset. Vi  vil få se det nye akuttområdet, sengeområdet og tilbudet i psykisk helsevern.

13.30-13.45:       Tid til Presse.  

 

Pressen er velkommen til å delta på hele besøket på det nye sykehuset.

 

Askim

18-25 prosjektet og Fellesskapet aktivitetssenter. Adresse: Parkveien 1b

14.50-15.30: Statsråden møter brukere og ansatte ved 18-25 og Fellesskapet aktivitetssenter. Prosjektet har som mål å få passive ungdommer mellom 18-25 år som sliter med rus, kriminalitet eller har en psyksisk lidelse ut i jobb. Prosjektet har gode resultater. Tilbudet er et samarbeid mellom NAV og Askim kommune.

 

Pressen er velkommen til å delta og statsråden vil være tilgjengelig for kommentarer.

 

Helsehuset  - Indre Østfold lokalmedisinske kompetansesenter IKS. Adresse Eventyrveien 2, Askim

15.40-16.45:   Statsråden skal møte ansatte og brukere og få høre mer om tilbudet Helsehuset om blant annet legevakt og øyeblikkelig hjelp døgnsenger. Pressen er velkommen til å delta, og statsråden vil være tilgjengelig for kommentarer.

 

 

Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Facebook Følg oss på Facebook       Følg Helse- og omsorgsdepartementet på Twitter Følg oss på Twitter

Til toppen