Pressetreff klokka 12.00 om World Cup-arrangementer i ski nordiske grener, alpint og skiskyting i Norge

Informasjon om koronasituasjonen endrer seg raskt og kan derfor være utdatert. 

Sjekk temasiden Koronasituasjonen for siste nytt fra regjeringen, eller Helsenorge.no for oversikt over råd og regler om koronaviruset.

Kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja orienterer om regjeringens avgjørelse på idrettens søknad om unntak fra innreise- og karantenebestemmelsene for World Cup i ski nordiske grener, alpint og skiskyting i Norge vinteren 2021.

 

Nett-tv Pressetreff om World Cup-arrangementer i ski nordiske grener, alpint og skiskyting i Norge

Se sendingen her

Se sendingen her

Også president i Norges Idrettsforbund Berit Kjøll og president i Norges Skiforbund Erik Røste vil være tilstede. Det blir anledning for individuelle intervjuer.

Tid: Fredag 22. januar klokka 12.00
Sted: Auditoriet R5, Akersgata 59

Påmelding: På grunn av smittevernhensyn er det begrenset antall plasser. Vi ber alle fra pressen som er interessert i å være til stede om å melde seg med navn og telefonnummer til kudinfo@kud.dep.no innen kl. 11.45.

Andre interesserte kan følge pressekonferansen direkte på nett.

Presse og andre som ønsker å bygge inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embed-kode <div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/sj3v8j2m/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Vi ber presse som melder seg på arrangementet om å ta hensyn til smittevern og holde avstand til hverandre og intervjuobjektene.