Historisk arkiv

Samferdselsdepartementet: Kariann Skar Sørdahl ny leder for Beredskapsseksjonen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Samferdselsdepartementet

Rådgiver Kariann Skar Sørdahl er i statsråd i dag utnevnt til underdirektør i Samferdselsdepartementet, der hun skal lede Beredskapsseksjonen i Administrasjons- og økonomiavdelingen. (23.03.01)

Pressemelding

Nr.: 24/2001
Dato: 23.03.01

Samferdselsdepartementet: Kariann Skar Sørdahl ny leder for Beredskapsseksjonen

Rådgiver Kariann Skar Sørdahl er i statsråd i dag utnevnt til underdirektør i Samferdselsdepartementet, der hun skal lede Beredskapsseksjonen i Administrasjons- og økonomiavdelingen. Seksjonen har ansvar for samordning og styring av sivilt beredskap knyttet til transportområdet og post- og telesektoren. Beredskapsseksjonen koordinerer i tillegg Transportberedskapsorganisasjonen (TBO) og arbeider med internasjonale beredskapssaker.

Kariann Skar Sørdahl er 27 år og kommer fra Sørfold i Nordland. Hun er utdannet siviløkonom ved Siviløkonomutdanningen i Bodø i 1996, og har i tillegg mastergrad i økonomi fra Colorado State University fra 1997. Sørdahl har arbeidet i Beredskapsseksjonen i Samferdselsdepartementet siden 1998, hvor hun blant annet har hatt hovedansvar for saksbehandling innen teleberedskap.

(foto: Svein Erik Dahl/Samfoto)