Historisk arkiv

Ny utgave av brosjyre med presentasjon av: Samferdselsdepartementet og underliggende etater

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Brundtland III

Utgiver: Samferdselsdepartementet


P R E S S E M E L D I N G
Samferdselsdepartementet


10. februar 1995

Ny utgave av brosjyre med presentasjon av:
SAMFERDSELSDEPARTEMENTET OG UNDERLIGGENDE ETATER

Hvilke oppgaver har Samferdselsdepartementet? Hvor i departementet blir de forskjellige typer av saker behandlet? Hvordan er et departement organisert? Hvilke nøkkelopplysninger og tall finnes om de etater og virksomheter som er underlagt Samferdselsdepartementet?

Svarene på disse og mange andre spørsmål kan du finne i den nye utgaven av brosjyren "Samferdselsdepartementet". I brosjyren blir det gitt en detaljert og oversiktlig framstilling av departementets organisasjonsplan, med opplysninger om blant annet de enkelte avdelingers og seksjoners oppgaver og ansvarsområde.

Under Samferdselsdepartementet er det fem frittstående etater (Norges Statsbaner, Postverket, Luftfartsverket, Statens vegvesen og Statens teleforvaltning) og et statsaksjeselskap (Telenor AS). Brosjyren gir opplysninger om viktige oppgaver, organisering, antall ansatte og tall om utgifter og inntekter som gjelder disse virksomhetene.

Brosjyren sendes til ansatte i offentlig og privat samferdselsvirksomhet, forskjellige myndigheter og organisasjoner, undervisnings- og forskningsinstitusjoner. Den nye brosjyren er gratis og alle interesserte kan skaffe seg den ved å skrive eller ringe til:

Informasjonskontoret
Samferdselsdepartementet
Boks 8010 DEP
0030 Oslo

Telefon : 22 34 81 96
Telefaks : 22 34 95 71


Lagt inn 19 juli 1995 av Statens forvaltningstjeneste, ODIN-redaksjonen