Historisk arkiv

Koronasituasjonen: Pressekonferanse med helseministeren, næringsministeren og kulturministeren

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Solberg

Utgiver: Helse- og omsorgsdepartementet

Invitasjon til pressekonferansen torsdag 28. mai kl. 16.00. I dag med helse- og omsorgsminister Bent Høie, næringsminister Iselin Nybø og kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja. Merk: Pressekonferansen finner sted på Statsministerens kontor i Glacisgata 1.

Nett-tv Koronasituasjonen: Pressekonferanse med helseministeren, næringsministeren og kulturministeren

Se sendingen her

Se sendingen her

I tillegg vil assisterende helsedirektør Espen R. Nakstad i Helsedirektoratet og avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet være til stede.

Pressekonferansen overføres direkte på regjeringen.no.

Sted: Statsministerens kontor, Glacisgata 1. 

Oppmøtetid: Kl. 15.45. Ta med gyldig pressekort og ID.  

Påmelding: Vi ber om påmelding til info@hod.dep.no innen klokka 14.00

Presse som ikke har anledning til å møte, eller ikke ønsker å komme på grunn av smittefare, kan sende inn spørsmål til info@hod.dep.no med teksten PK 2805 i emnefeltet. Spørsmålene må være oss i hende senest klokka 15.00. Avsenderadressen må være registrert hos et mediehus, eller det må oppgis frilansoppdrag. Vi kan dessverre ikke garantere at alle spørsmålene blir stilt i pressekonferansen. 

Kontakt:

For helse- og omsorgsminister Bent Høie: Kommunikasjonsrådgiver Per Aubrey B. Tenden, 900 91 062

For næringsminister Iselin Nybø: Kommunikasjonsrådgiver Halvard Wensel, 971 80 784

For kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja: Simon Stjern, 976 50 301 

Om sendingen

Pressekonferansen filmes av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS), og kan følges direkte på www.regjeringen.no Der kan også videofilen lastes ned i etterkant. DSS distribuerer som vanlig publiseringspunkt til medier som vil sende pressekonferansen direkte. Kontaktperson for dette nås på telefon 22248845 eller dss-videoproduksjon@dss.dep.no

Presse som ønsker å byggje inn nett-tv-sendingen på sine nettsider kan bruke følgende embedkode:

<div id='wowza_player'></div><script id='player_embed' src='//player.cloud.wowza.com/hosted/wb4ddwkl/wowza.js' type='text/javascript'></script>

Tiltak for å hindre spredning

Flere omfattende tiltak er innført for å hindre spredning av koronaviruset blant befolkningen. Departementene og SMK har også innført egne tiltak for å hindre spredning blant besøkende og ansatte. Derfor ber vi redaksjonene begrense oppmøte av journalister og fotografer til et minimum. Ved oppmøte større enn lokalenes reduserte kapasitet grunnet helsemyndighetenes anbefalinger for smittevern, kan presse bli henvist til å følge pressekonferansen digitalt.

Folkehelseinstituttets nettside har mer informasjon om smittevern