Historisk arkiv

Kvinner i ledelse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne- og likestillingsdepartementet

Fokus på god personalpolitikk, rekruttering og mangfold i ledelse har gjort Sparebanken Vest til den bedriften med størst omsetning i Bergensområdet. Barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem fikk i dag høre at Sparebanken Vest har et flertall av kvinner i sitt styre.

Administrerende direktør Stein Klakegg har valgt flere kvinnelige ledere til sitt team i Sparebanken Vest.

Fra venstre: Benedicte Schilbred Fasmer, Karita Bekkemellem, Ruth Grung, Stein Klakegg, Gro Hatleskog, Siren Sundland, Marit Warnecke.  Foto: Ragnhild Samuelsberg / BLD

Fokus på god personalpolitikk, rekruttering og mangfold i ledelse har gjort Sparebanken Vest til den bedriften med størst omsetning i Bergensområdet. Videre er de en konkurransedyktig arbeidsplass for fremtiden.

Barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem fikk høre at Sparebanken Vest har et flertall av kvinner i sitt styre; 5 kvinner og 4 menn. De er et godt eksempel på en bedrift som har sett mulighetene i loven om kjønnsrepresentasjon i ASA styrene.

Bergen næringsråd har nå fått den første kvinnen som administrerende direktør, Marit Warnecke. Hun var også på møtet og orienterte om programmet mangfold og ledelse

Statistikk fra SSB om kjønnsrepresentasjon i styrer