Historisk arkiv

Milepælkonferanse 2007: Dialogkonferanse om nasjonale prioriteringer og utfordringer

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Barne- og likestillingsdepartementet

Konferansen blir åpnet av statsråd Karita Bekkemellem og hovedtaler vil være professor Paulo Sergio Pinheiro som er ansvarlig for FN rapporten ”Rights of the child; the study on violence against children”.

MILEPÆLKONFERANSE 2007: DIALOGKONFERANSE OM NASJONALE PRIORITERINGER OG UTFORDRINGER 16.01.2007

DIALOGKONFERANSE OM NASJONALE PRIORITERINGER OG UTFORDRINGER:

  1. - Diskriminering og vold mot jentebarn
  2. - Evaluering av arbeidet med menn og gutters roller

Dagskonferanse tirsdag 16.januar 2007

Holmenkollen Park Hotel Rica

Vi viser til tidligere utsendt invitasjon, men kan nå også legge ved et endelig program.

Vi inviterer din organisasjon til å delta på konferansen. Hver organisasjon kan melde på inntil to personer, fortrinnsvis en kvinne og en mann.

Konferansen tar opp temaer som står i fokus for neste års møte i FNs kvinnekommisjon 26.02- 09.03.2007, FNs milleniumsmål og forslagene til reform i FN-strukturen. Konferansen blir åpnet av statsråd Karita Bekkemellem og hovedtaler vil være professor Paulo Sergio Pinheiro som er ansvarlig for FN rapporten ”Rights of the child; the study on violence against children”. Fra Utenriksdepartementet vil statssekretær Anne M. Stenhammer delta.

Bak programmet står en programkomite som består av Barne- og likestillingsdepartementet, Utenriksdepartementet, Likestillings- og diskrimineringsombudet, FOKUS og REFORM.

Regjeringen legger stor vekt på både FN-relatert arbeid og likestilling i bred forstand. Det er også et mål å styrke lokale aktørers rolle i forhold til gjennomføring av regjeringens politikk. Det er derfor viktig å få en dialog med organisasjonene i forhold til myndighetenes arbeid og i forhold til hvordan organisasjonene selv kan arbeide med disse temaene opp mot FN.

Du kan melde deg på ved å kontakte Congress-Conference AS:

www.congrex.no/

Kontaktperson i Congress: Henning Svensson; Tel: 22 56 19 30, Fax: 22 56 05 41

Last ned invitasjon her

Last ned programmet her