Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen.no

Historisk arkiv

Sjursen fortsetter som adm. dir. i Forsvarsbygg

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Forsvarsdepartementet

Frode Sjursen (63) fortsetter som administrerende direktør i Forsvarsbygg for en ny åremålsperiode på seks år. Det ble besluttet i statsråd i dag.

Frode Sjursen, som besitter stillingen i dag, pekte seg ut som den best kvalifiserte til stillingen som administrerende direktør i Forsvarsbygg. Han har de siste årene ledet en omfattende omstillingsprosess med gode resultater. Sjursen har bred ledererfaring, med 23 år som adm.direktør og konsernsjef i norske og internasjonale virksomheter og 17 års erfaring som styreleder/-medlem.

Stillingen som administrerende direktør er en åremålsstilling, og besettes for seks år, med adgang til fornyelse én gang.

Forsvarsbygg er et forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Forsvarsbygg er en av Norges største eiendomsaktører og totalleverandør av eiendomstjenester til Forsvaret. Forsvarsbyggs hovedoppgaver er å utvikle, bygge, forvalte og avhende eiendommer, bygninger og anlegg. Virksomheten omsetter for 6 milliarder i året, og forvalter om lag 4.5 millioner kvadratmeter brutto bygningsareal i hele landet. Forsvarsbygg har anslagsvis 1350 ansatte fordelt over hele landet.

Til toppen