Historisk arkiv

Rapport om E-sporing klar

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Fiskeri- og kystdepartementet

Styringsgruppen som fikk i oppdrag å utrede systemer for elektronisk sporing i matkjeden, er klar. Innstillingen overleveres torsdag 25. januar 2007 kl 11.00 i R5 i Regjeringskvartalet. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen, konstituert fiskeri- og kystminister Dag Terje Andersen og statssekretær Rigmor Aasrud fra Helse- og omsorgsdepartementet vil motta rapporten fra lederen i styringsgruppen, tidligere ekspedisjonssjef Gudbrand Bakken.

Rapport om E-sporing klar

23.01.07

Styringsgruppen som fikk i oppdrag å utrede systemer for elektronisk sporing i matkjeden, er klar. Innstillingen overleveres torsdag25. januar 2007 kl 11.00 i R5 i Regjeringskvartalet.

Styringsgruppen som fikk i oppdrag å utrede systemer for elektronisk sporing i matkjeden, er klar. Innstillingen overleveres torsdag. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen, konstituert fiskeri- og kystminister Dag Terje Andersen og statssekretær Rigmor Aasrud fra Helse- og omsorgsdepartementet vil motta rapporten fra lederen i styringsgruppen, tidligere ekspedisjonssjef Gudbrand Bakken.

Se presseinvitasjon på Landbruks- og matdepartementets nettsider