Historisk arkiv

22. juli-kommisjonen:

– En jobb må gjøres

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Justis- og beredskapsdepartementet

– 22. juli-kommisjonen skriver: «En jobb må gjøres.» Den utfordringen tar jeg med stor ydmykhet. Jeg har spesielt merket meg ledelses- og kulturutfordringene i politiet. Behovet for en omfattende strategisk satsing på IKT og kommunikasjonssystemer er åpenbart, sier justis- og beredskapsminister Grete Faremo.

– 22. juli-kommisjonen skriver: «En jobb må gjøres.» Den utfordringen tar jeg med stor ydmykhet. Jeg har spesielt merket meg ledelses- og kulturutfordringene i politiet. Behovet for en omfattende strategisk satsing på IKT og kommunikasjonssystemer er åpenbart, sier justis- og beredskapsminister Grete Faremo.

– Kommisjonens gjennomgang viser at det er behov for tydelige visjoner, bedre rolleforståelse og mer aktiv mål- og resultatstyring. Jeg har spesielt merket meg at kommisjonens viktigste anbefaling er «at ledere på alle nivåer i forvaltningen systematisk arbeider med å styrke sine egne og organisasjonenes grunnleggende holdninger og kultur knyttet til risikoerkjennelse, gjennomføringsevne, samhandling, IKT-utnyttelse og resultatorientert lederskap.» Dette slutter jeg meg til, sier Faremo.

 

Se også: