Historisk arkiv

Fra statsministerens program uke 23

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 78-06
Dato: 02.06.06

Fra statsministerens program uke 23

Priv. til red.:

Statsministeren og statsrådene har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00.

Fredag 2. juni
Fram til ca. kl. 18.30 leder statsministeren møte i panelet som skal komme med forslag til hvordan FN kan effektivisere arbeidet i de fattigste landene, i Geneve.

Om kvelden reiser statsministeren tilbake fra Geneve til Oslo.

Tirsdag 6. juni
Kl. 15.30 deltar statsministeren under velkomstseremonien for det spanske kongeparet på Slottsplassen i Oslo. For oversikt programmet for det spanske statsbesøket viser vi til Slottet.

Kl. 17.20 tar statsministeren imot kong Juan Carlos til samtale på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet utenfor hovedinngangen når kongen kommer. En pressepool der ANB, Scanpix og NRK eller TV2 er norske deltagere, kan arbeide idet samtalen starter i møterommet.

Kl. 20.00 er statsministeren blant gjestene under kong Haralds og dronning Sonjas gallamidddag i anledning det spanske statsbesøket, på Slottet.

Onsdag 7. juni
Kl. 13.00 er statsministeren vert for en lunsj i anledning det spanske statsbesøket, på Akershus slott. Det er fotomulighet i borggården fra kl. 12.30. En pool der ANB eller Scanpix, NRK eller TV2, og Se og Hør er norske deltagere, kan arbeide innendørs idet gjestene går til bords og under talene. NB: den fjernsynsstasjonen som skal dekke talene, må i god tid strekke lydkabel til uttak i naborommet.

Om ettermiddagen reiser statsministeren til Reykjavik, for å delta på toppmøte i Østersjørådet. Pressekontakt er politisk rådgiver Mina Gerhardsen, telefon 91 85 29 86.

Torsdag 8. juni
Om formiddagen deltar statsministeren i Østersjørådets toppmøte i Reykjavik.

Statsministeren er tilbake i Oslo samme ettermiddag.

Søndag 11. juni
Om ettermiddagen reiser statsministeren til Finland, i forbindelse med Den 22. nordiske arbeiderkongress i Kiljava utenfor Helsingfors. Pressekontakt er statssekretær Anne Odden, telefon 97 70 61 59.

Mandag 12. juni
Statsministeren deltar i Den 22. nordiske arbeiderkongress, i Kiljava utenfor Helsingfors. Pressekontakt er statssekretær Anne Odden, telefon 97 70 61 59.

Tirsdag 13. juni
Statsministeren deltar i Den 22. nordiske arbeiderkongress, i Kiljava utenfor Helsingfors. Pressekontakt er statssekretær Anne Odden, telefon 97 70 61 59.

Om ettermiddagen er statsministeren i Helsingfors, for samtaler med blant andre statsminister Matti Vanhanen.

Statsministeren reiser tilbake til Oslo samme kveld.