Historisk arkiv

Fra statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 10/2006
Dato: 12.01.06

Priv. til red.:
Fra statsministerens program


Statsministeren og statsrådene har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00.


Torsdag 12. januar:
Torsdag 12. og fredag 13. januar besøker statsministeren Agder-fylkene og Rogaland. Pressekontakt er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, telefon 99 54 19 11.
Kl. 15.40 besøker statsministeren Grimstad kulturhus sammen med statssekretær Mette Gundersen i Kultur- og kirkedepartementet, i forbindelse med at Kortfilmfestivalen i Grimstad får status som nasjonal knutepunktinstitusjon. Ca. kl. 16.10 er statsministeren tilgjengelig for pressefolk samme sted.
K. 17.30 har statsministeren arbeidsmiddag med fylkesledelsen i regjeringspartiene i Aust- og Vest-Agder, på Hotell Norge i Lillesand.
Kl. 19.00 taler statsministeren på åpent møte i regi av de tre regjeringspartiene, i eTeateret i Lillesand. Fra kl. 18.45 er statsministeren tilgjengelig for pressefolk samme sted.
Statsministeren reiser videre til Stavanger om kvelden.

Fredag 13. januar:
Kl. 09.00 holder statsministeren foredrag på St. Svithun videregående skole i Stavanger. Kl. 09.45 er statsministeren tilgjengelig for pressefolk samme sted.
Kl. 12.00 besøker statsministeren Kårstø-anlegget på Karmøy, sammen med miljøvernminister Helen Bjørnøy og olje- og energiminister Odd Roger Enoksen. De vil presentere regjeringens ambisjoner når det gjelder miljøvennlig gasskraft.
Etter besøket på Kårstø reiser statsministeren tilbake til Oslo.

Lørdag 14. januar:
Kl. 19.00 er statsministeren til stede under åpningen av Ibsen-året 2006, i Oslo rådhus.

Mandag 16. januar:
Kl. 15.15 leder statsministeren sentralstyremøte i Arbeiderpartiet, i partiets lokaler på Youngstorget i Oslo.

Onsdag 18. januar:
Denne dagen er statsministeren i Tromsø, i forbindelse med at Tromsø Internasjonale Filmfestival viser filmen "Oljeberget". Pressekontakt er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, telefon 99 54 19 11.

Kl. 12.30 deltar statsministeren på pressekonferanse om filmen ”Oljeberget”, sammen med filmskaper Aslaug Holm, i Nord-Norgesalen på Rica Ishavshotellet.

Kl. 18.00 er statsministeren til stede under åpningen av filmfestivalen, på Fokus kino i Tromsø.

Mandag 23. januar:
Denne dagen er statsministeren i Brussel, for samtaler med ledelsen i EU og NATO. Statsministeren reiser fra Oslo om morgenen.
Pressekontakt er politisk rådgiver Mina Gerhardsen, telefon 91 85 29 86.
Kl. 10.45 møter statsministerens NATOs generalsekretær Jap de Hoop Scheffer, i NATOs hovedkvarter i Brussel. For pressemuligheter viser vi til NATO.
Kl. 12.00 møter statsministeren EUs utenriks- og sikkerhetspolitiske representant Javier Solana, i EUs lokaler i Brussel.
Kl. 13.00 møter statsministeren EU-kommissær Margot Wahlström til arbeidslunsj i den norske EU-ambassadørens bolig i Brussel.
Kl. 16.00 møter statsministeren EU-kommisjonens president José Manuel Barroso, i EUs lokaler i Brussel.
Kl. 18.00 møter statsministeren presidenten i Europaparlamentet, Josep Borell, i parlamentets lokaler i Brussel.
Statsministeren returnerer til Oslo samme kveld.