Historisk arkiv

Statsministeren gratulerer med Rally-VM

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

- Rally-VM er en av verdens største sportsbegivenheter, sier statsminister Stoltenberg og gratulerer Rally Norway med beslutningen fra det Internasjonale bilsportsforbundet om å legge en av de årlige VM-rundene til Norge.

Pressemelding

Nr.: 95-06
Dato: 05.07.06

Statsministeren gratulerer med Rally-VM
til Hedmark

- Rally-VM er en av verdens største sportsbegivenheter, sier statsminister Jens Stoltenberg og gratulerer Rally Norway med beslutningen fra det Internasjonale bilsportsforbundet (FIA) om å legge en av de årlige VM-rundene til Norge og Hedmark.

Statsminister Jens Stoltenberg under kandidatløpet for Rally-VM i Hedmark

Statsminister Stoltenberg under kandidatløpet for Rally-VM i Hedmark.
Foto: SMK

- Dette er en enestående mulighet til å markedsføre hele regionen både nasjonalt og internasjonalt, sier statsministeren og viser til at arrangementet vil få positive ringvirkninger både for næringsliv og reiselivsnæringen.

Beslutningen om å legge Rally-VM til Norge er et resultat av et aktivt og langsiktig arbeid. Regjeringen har engasjert seg sterkt for å få arrangementet til Hedmark. Statsminister Jens Stoltenberg åpnet det vellykkede kandidatløpet for Rally-VM tidligere i år og var også til stede under fartsprøvene sammen med blant andre Petter Solberg.