Historisk arkiv

Frankrikes utenriksminister Philippe Douste-Blazy kommer til Arendal 3. juli

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Utenriksminister Philippe Douste-Blazy kommer til Norge og Arendal på bilateralt besøk mandag 3. juli. Utenriksminister Jonas Gahr Støre er vert for sin franske kollega. Utenriksministrene vil ha en bred agenda som omfatter både bilaterale og internasjonale spørsmål. (28.06.06)

Priv. til red.


Dato: 28.06.06

Frankrikes utenriksminister Philippe Douste-Blazy kommer til Arendal 3. juli

Utenriksminister Philippe Douste-Blazy kommer til Norge og Arendal på bilateralt besøk mandag 3. juli. Utenriksminister Jonas Gahr Støre er vert for sin franske kollega. Utenriksministrene vil ha en bred agenda som omfatter både bilaterale og internasjonale spørsmål.

Utenriksminister Douste-Blazy ankommer Kjevik flyplass kl. 11.00. De to utenriksministrene møtes til samtaler og arbeidslunsj i Arendals gamle rådhus fra om lag kl. 12.15.

Pressekonferanse holdes kl. 14:30 i det gamle rådhuset, umiddelbart etter arbeidslunsjen. Fotomulighet etter pressekonferansen.

Pressen inviteres deretter til å delta på en båttur i skjærgården utenfor Arendal med de to utenriksministrene. Avreise kl. 15.00. Fotomulighet om bord på båten. Det blir enkel bevertning om bord på returen til Arendal.

Journalister som ønsker å være med på båtturen, bes melde seg på til pressetalskvinne@mfa.no innen kl 12 fredag 30. juni.

De to utenriksministrene vil ha en privat middag om lag kl. 17. Pressen og øvrige deltagere på båtturen returnerer til Arendal med båten.

Kontaktperson: Kommunikasjonssjef Anne Lene Sandsten, mobil 90 85 81 14.